China megapixel IP-camera Fabrikant

Co. van de het Zuiden Digitaal Technologie van de Shenzhenglorie, Ltd

Om kwaliteitsproducten van Laagste Prijs te voorzien

(Begin van $6.0)

Sales & Support
Vraag een offerte aan
Select Language
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Thuis

Shenzhen Glory South Digital Technology Co., Ltd

Certificaten
Van Goede Kwaliteit megapixel IP-camera te koop Van Goede Kwaliteit Analoge Kogelcamera te koop
Wij hebben een vennootschap drie jaar gehouden. Het betrouwbaarste ding over hen is de kwaliteit van hun producten, die me vertrouwen in zaken geeft.

—— Anthony Gill

Geholpen me sparen heel wat problemen en onnodig afval. De goede dienst!

—— Nimesh Patel

Ik heb camera's van Gloriezuiden 1 jaar gekocht. Veruit, zijn geen kwaliteitsprobleem en prijs werkelijk goed. Ik zal houden kopend van hen.

—— Shailesh

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Glory South Digital Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Glory South Digital Technology Co., Ltd
Hoofdingang

Bedrijf Details:

Type Business:Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Verkoper
Andere
Grote Markt:Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken:Gloriezuiden, Binwo enz.
Aantal werknemers:150~180 mensen
Jaarlijkse omzet:US$ 15 miljoen - US$ 20 miljoen
Opgericht Jaar:2008
Export pct:80% - 90%

 

Co. van de het Zuiden is Digitaal Technologie van de Shenzhenglorie, Ltd een dochteronderneming van de Groep Hong Kong van het Gloriezuiden.

 

Het gloriezuiden is geconcentreerd op R&D, productie en marketing van veiligheidsproducten, de de pogend klanten van concurrerende hoogte te voorzien - de productenoplossingen van de kwaliteitsveiligheid. De dienst omvat OEM/OBM/ODM.

 

Het gloriezuiden verstrekt allerlei kabeltelevisie-producten met inbegrip van diverse types van de Waterdichte camera van IRL, Koepelcamera, IP camera, de camera van de huisveiligheid, de Camera van de Autoveiligheid, Sportcamera, PTZ-koepel, Digitale Videorecorder (DVR), Netwerk Videorecorder (NVR), kabeltelevisie-Systeem, de Uitrusting van de Toezichtcamera, steunen en diverse veiligheidsproducten verwante toebehoren.

 

Het gloriezuiden heeft een 6.000 vierkante meterfabriek, met 10 productielijnen (7 voor de camera's en de toebehoren van kabeltelevisie, 1 voor DVR, 1 voor NVR en 1 voor PTZ-koepel). Het gloriezuiden houdt altijd tempo met de ontwikkeling van veiligheidstechnologie, goedkeurend recentste technologie om veiligheidsproducten te ontwerpen en te produceren.

 

Ons bedrijf heeft het ISO-9001:2008 overgegaan, en de producten hebben Ce, FCC, ROHS-certificatie bereikt. Ondertussen, heeft het Gloriezuiden vaste samenwerking met sommige beroemde ondernemingen overzee, gebouwd en met succes een reeks uitstekende veiligheidsproducten ontwikkeld.

 

Het gloriezuiden bezit verscheidene de productenmerken van kabeltelevisie van China belangrijke in China en de „Producten van kabeltelevisie van China“, „Producten van kabeltelevisie van China top 10 de Meeste Populaire“ en enz. top 10 gewonnen. Wij veroorzaken en verkopen 100k meer dan eenheden kabeltelevisie-producten elke maand en wegens de grote productie, kunnen wij de aankoop van materialen, menselijke kosten enz. aan de laagste kosten controleren. Dit is ook waarom wij kwaliteitsproducten van deze lage prijs kunnen zo voorzien. 
 
Onze producten worden wijd gebruikt door Chinese overheid en wij zijn de erkende leverancier aan het politiebureau van China en andere overheidsorganisaties. Tegen 2014, gebruiken bijna 50 nationale zeer belangrijke projecten onze kabeltelevisie-producten. Wij hebben meer dan 300 agenten/groothandelaars in binnenlandse markt onder de zeer strenge concurrentie in China. 

 

 

 Als bedrijf met kernconcurrentievermogen, worden slechts 15% van de producten van het Gloriezuiden verkocht in China, en tot 85% uitgevoerd overzee, met inbegrip van Europa, de gebieden van Amerika, van Oceanië, van Azië en van Afrika, die dozens landen behandelen. De producten worden eenstemmig ingestemd en met door zowel binnenlandse als buitenlandse klanten erkend
 
De tribunes van het gloriezuiden in China en de gezichten aan de wereld, met de inspanningen van al onze leden, onze producten bezetten de nationale markt en goed worden verkocht aan Amerika, Europa, Midden-Oosten, Afrika, Zuidoost-Azië en andere Gebieden. Wij zullen permanent het doel om de vordering van technologie te houden, de perfecte kwaliteit van producten na te streven nastreven en de uitstekende dienst aan te bieden. Wij zijn bereid om regelmatige en prettige zakenrelaties met al onze klanten te vestigen.

 

Contactgegevens
Shenzhen Glory South Digital Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Shin Yu

Tel.:86--18576612441

Fax:86-769-89000575

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Copyright © 2015 - 2016 hdcctv-camera.com. All rights reserved.